Buurtpreventie ronde 03-05

Donderdagavond zijn we met 3 teamleden op pad geweest op de fiets. Wij zijn gestart met onze ronde in de Sieradenbuurt de reden hiervan is omdat hier nog geen buurtpreventie team actief is. Zolang Sieradenbuurt nog geen buurtpreventie team heeft, nemen wij deze regelmatig mee in onze rondes. Ook deze buurt verdient uiteraard de aandacht van ons team!😌 Wij hebben tijdens onze rit meldingen gemaakt over de straatverlichting rond de bushalte van de Sieradenbuurt.

Na dit gedaan te hebben zijn wij verder gegaan in onze eigen wijk. Wij hebben een melding gemaakt naar de gemeente Almere, dat er in de bushalte Stripheldenbuurt-Midden glasscherven liggen.. Graag de lege flessen in het vervolg in de prullenbak gooien, we moeten er niet aan denken dat een kind dit oppakt en zich hieraan snijdt.

Hierna zijn wij weer verder gegaan met de ronde in de wijk. We hebben meerdere straten door gefietst. Uiteraard vergeten wij niet om ook de steegjes mee te nemen.

Uiteindelijk hebben wij het Luierpark ook weer gecontroleerd. Dit was maar goed ook aangezien wij een gevaarlijke situatie aantroffen, betreft een boom over het fietspad aangrenzend van het Luierpark. Wij hebben hierop direct het calamiteiten nummer van de gemeente gealarmeerd en erna Staatsbosbeheer ook in kennis gesteld. Door dit snelle handelen is dit de volgende dag netjes opgeruimd en kan iedereen weer veilig gebruik maken van het fietspad zonder obstakel!🤣